Produsele sunt livrate la adresa furnizată de dumneavoastră în Comandă, doar pe teritoriul României.

Livrările către anumite zone care nu sunt ușor accesibile sau in afera ariei de acoperire a curierului, se vor face la cel mai apropiat oraș. După aceea, dvs. sunteți responsabil de aranjarea livrării la locul exact în care vă aflați. Acest serviciu poate fi supus unei taxe suplimentare.

Timpul de livrare afișat pe site decurge din momentul în care produsele comandate sunt expediate din atelierul nostru, dar nu mai mult de 5 zile după confirmarea expedierii comenzii pe site. Veți primi un e-mail în care vi se confirmă expedierea comenzii dvs.

Dacă sunteți în imposibilitatea de a primi articolele livrate, veți fi contactat de către reprezentantul curierului pentru cel mult două încercări de livrare, într-un interval de 14 zile. Ulterior, coletul va fi returnat catre Dress to impress.

În ceea ce privește primirea coletelor Dress to Impress sfătuiește clienții să verifice starea aparentă a coletelor la livrare. În cazul unei probleme (ambalaj deteriorat sau care lipsește) dvs.:

  • - trebuie să descrieți starea coletului refuzat în detaliu pe nota de livrare/AWB;
  • - trebuie să aveți semnătura operatorului de transport pe nota de livrare/AWB;

În situația în care livrarea nu este conformă cu Comanda dvs. Dress to impress vă va trimite produsele lipsă/deteriorate în cel mai scurt timp posibil sau vă va rambursa, în funcție de alegerea dvs.

Livrarea produselor se va face la intrarea în incinta dvs. (apartament, curte, cladire de birouri, etc.). Reprezentantul curierului nu are obligația de a desface  coletele în diverse locuri din incinta dvs.