Toate datele colectate în cursul vizitelor pe Website sunt prelucrate conform legislației aplicabile în România.

Dress to Impress se angajează să nu dezvăluie nici o informație cu privire la vizitele dumneavoastră pe acest site, exceptând situațiile legale.

Când vizitați magazinul, serverul acestuia înregistrează automat numele furnizorului dumneavoastră de servicii de internet și IP-ul calculatorului de pe care ne vizitați. Alte date personale vor fi memorate numai dacă acest lucru nu este refuzat de dumneavoastră, de exemplu, în contextul unei comenzi, transmiterii unui mesaj prin modalitățile online puse la dispoziție, al unui sondaj de opinie, concurs sau în cursul executării unui contract.

Când prin intermediul magazinului vă sunt solicitate informații, acestea au ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul in care dumneavoastra comandati produse.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, prenume, adresă, numere de telefon, adresă de e-mail, gen, data nașterii, țară, cod poștal, localitate, etc.).Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor magazinului, informațiile solicitate prin intermediul acestui Website vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

Datele utilizatorilor Website-ului vor fi tratate în conformitate cu legislația din România în domeniul protecției datelor cu caracter personal și vor fi utilizate de către Dress to impress în următoarele scopuri:

  • marketing direct, respectiv informare prin mesaje transmise prin e-mail cu privire la activități, produse, servicii, promoții, concursuri și/sau orice alte acțiuni de marketing desfășurate de către Dress to Impress.
  • administrare a bazei de date utilizatori;
  • prelucrarea solicitării dumneavoastră, inclusiv pentru asistență clienți.

Dress to Impress se obligă să nu facă publice datele cu caracter personal transmise de către utilizatori prin intermediul Website-ului și să nu le dezvăluie către terțe părți.