TERMENI DE RETUR:

       Dress to impress pune la dispoziţia clienţilor săi posibilitatea returnării produselor achiziționate online de pe websiteul www.dresstoimpress.ro.

Pentru realizarea returului este necesară factura fiscala pe care să fie înscris produsul care se doreşte a fi returnat.

Dacă produsele pe care le-aţi cumpărat nu sunt mărimea sau culoarea potrivite sau descoperiţi că nu sunt potrivite scopului pentru care le-aţi achiziţionat Dress to Impress vă oferă posibilitatea returnării acestora în scopul schimbării sau rambursării contravalorii acestora. Pentru a fi acceptate la retur produsele trebuie să nu fi fost folosite sau sa fie deteriorate . Transportul produselor se va face pe cheltuiala dumneavoastră in anumite situatii

.

   PROCEDURA DE RETUR

Aveți două posibilități de a returna un produs:

  • 1. Efectuați un retur fizic:  Aduceţi produsul la sediul nostru, împreună cu factura fiscal primita la cumpararea produsului iar noi va returnam contravaloarea lui
    • 2. Efectuaţi un retur online:
    • • În cazul în care doriţi să returnaţi produsul prin curierat şi să primiţi contravaloarea acestuia, vă rugăm să completaţi FORMULARUL DE RETUR sau să ne trimiteţi solicitarea pe adresa de email office.dresstoimpress.ro împreună cu următoarele informaţii: nume şi prenume, număr comandă, IBAN, nume titular cont bancar, nume bancă, adresă bancă.
    • • În cazul în care doriţi să schimbaţi produsul cu altul, vă rugăm să completaţi FORMULARUL DE RETUR sau să ne trimiteţi solicitarea pe adresa de email office@dresstoimpress.ro împreună cu următoarele informaţii: nume şi prenume, număr comandă, număr de telefon.